Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Trójkolorowe „ciasteczko” na przystawkę"
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 24
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 119
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6637
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1277
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 24
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 119
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6637
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1277
Składniki
I warstwa: papryki pokrój w cienkie paski. Podsmaż cebulę, czosnek, dodaj przyprawy, soczewicę i paprykę.
II warstwa: buraki zetrzyj na grubej tarce, kapustę drobno i usmaż, aż zmięknie, dodaj przyprawy, sok z cytryny, buraki i żurawinę.
III warstwa: kozi twarożek. W metalowej obrączce układaj warstwy. Udekoruj żurawiną i sałatą.Źródło: Show