Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z kuchni tunezyjskiej.Przepis dostałam od dobrej znajomej :) Dziękuję za niego bardzo! Dzielę się nim tutaj za wami bo jest to danie warte wypróbowania.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę,włożyć do miski,dodać rozdrobionego tuńczyka,posiekaną zieleninę ,wszystko razem wymieszać.
Jajka rozbić,dodać sól,szafran i dokładnie ubić.Wlać do ziemniaków,dodać ser.Wymieszać całość i przelać do naczynia do zapiekania posmarowanego tłuszczem( olej lub margaryna).
Piec w temp 175st ok 1h. DO momentu aż całość będzie złota i cała upieczona na środku.Pyszne na ciepło i na zimno.