Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna tarta z warzywami
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 813
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 813
Składniki
do mąki z sola dodać masło i posiekać nożem. Następnie wlać 4-5 łyżek wody i szybko zagnieść ciasto i włożyć je do lodówki na ok 45 minut. Po tym czasie rozwałkować ciasto i przełożyć je do natłuszczonej formy. Podpiec przez 10 minut w temperaturze 180 stopni.
Mozzarelle pokroić w cienkie plasterki. Cukinie umyć i pokroić w cienkie plastry, a pomidorki przekroić na pól.
Na podpieczonym cieście układamy plastry sera żółtego, na serze układamy plasterki cukinii oraz mozzarrelle i pomidorki. Całość zapiekamy jeszcze przez 30 minut w 180 stopniach.