Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z masą mascarpone"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Składniki
Ciasto: podane zagnieć na gładkie ciasto. Uformuj kulę, owiń folią spożywczą, włóż na 30 minut do lodówki. Schłodzone ciasto rozwałkuj. Formę do tarty wyłóż papierem do pieczenia, ułóż ciasto. Piecz 25 minut w temp. 180°C. Ostudź.
Masa: serek mascarpone i homogenizowany dobrze wymieszaj. Masę wyłóż na podpieczony spód, równomiernie rozsmaruj. Udekoruj owocami. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie