Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tarta z groszkiem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 416
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19580
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 416
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19580
Składniki
na ciasto połącz i rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie i włóż do lodówki. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek. Ciasto podpiecz w temp. 180° C przez 25 minut.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Masą posmaruj ciasto, rozłóż na nim warzywa i podpiecz.Źródło: Na żywo