Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna tarta na jesienne wieczory, bezmięsna ale za to sycąca.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Z mąki, masła i jajka zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na 30 minut. Jarmuż opłukać posiekać na drobno ( bez łodyg) i podsmażyć. Do jarmużu dodać startą na tarce do jarzyn dynię i wymieszać. Wsypać ziarna słonecznika oraz doprawić do smaku. Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim tarę. Farsz przełożyć na ciasto i piec przez 30 minut w temp. 180 st.