Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta cebulowa z pieczarkami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8585
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 438
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8585
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 194
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 438
Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę, a pory i pieczarki w talarki. Podsmaż na odrobinie oleju. Oprósz je solą oraz pieprzem.
Naczy nie na tartę wylep ciastem, po czym podpiecz je przez chwilę w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Następnie wyłóż na nie przygotowany farsz warzywno-grzybowy i polej go sosem ze śmietany wymieszanej z przyprawami, serem żółtym oraz jajkami.
Gotową tartę wstaw do piekarnika i piecz 20 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV