Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
miesko kroimy w paseczki cienkie lub kostke wg uznania dodajemy przyprawe gyros odstawiamy na godz do lodowki pozniej smazymy na zloty kolor
pieczarki cebule papryke kroimy w paseczki dodajemy pozniej do miesa i wszystko mieszamy razem
smazymy fryki
na talerz rozkladamy mieso z dodatkami tak zeby na calym talerzu bylo ono rozlozone pozniej na gore wsypujemy frytki i posypujemy to tartym serem