Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zapas makaronów na kilka lat wprzód. Po porostu kochamy. Nie tylko ze względu na czas przygotowania dania. Walory smakowe przeważają.
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 998
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 134
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 998
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 134
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy, część wody z gotowania pozostawiamy. My robimy w ten sposób. Odcedzamy, durszlak od razu wstawiamy do garnka w którym gotował się makaron. Wędlinę kroimy w paski. Cebule siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na rozgrzanym maśle smażymy wędlinę i cebulę. Po kilku minutach dodajemy czosnek. Smażymy minutę, po czym dodajemy majonez wymieszany ze śmietaną. Dodajemy do wędliny. Dokładnie łączymy razem z makaronem. Do smaku doprawiamy pieprzem.