Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon w pełni, truskawki coraz tańsze. Najlepiej użyć owoców z zaufanego źródła, a własne są najlepsze. Kolejny obiad na słodko <3
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy (nie przelewamy zimną wodą), przekładamy do garnka. W między czasie: Truskawki myjemy, szypułkujemy, i razem z cukrem oraz śmietaną blendujemy. Sos dodajemy do makaronu, dokładnie łączymy z makaronem. Podajemy od razu po przygotowaniu.