Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzisiaj u mnie tagliatelle na kolację ;-) mega ekspresowe danie ;-)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1673
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1673
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente
na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek,pesto,pomidorki koktajlowe,wszystko doprawiamy,dodajemy sok z cytryny,mieszamy I wrzucamy starty parmezan
odcedzamy tagliatelle i wrzucamy na patelnię,wszystko delikatnie mieszamy ok 2 min
przekładamy na talerz,dodajemy świeżà rucolę i możemy skropić oliwà z oliwek i posypać jeszcze odrobinà parmezanu I gotowe ;-) Smacznego ;-)