Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam Wam moją wariację na taco. Dziwne połączenie ale domownikom bardzo smakowało. Może się skusicie ?
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
Na patelni podsmażyć mięso. Dodać pomidora, czosnek i cebulę i jeszcze chwilę smażyć. Następnie dodać rungię, mieszankę i fajitę oraz przyprawy do smaku i paprykę pieczoną i wszystko dusić około 3 minuty. W miarę potrzeby jeszcze doprawić. Taco napełniać gorącym farszem i spożywać zaraz po przygotowaniu.