Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szynka to chude mięso, przez co trochę suche, ja dusiłam mięso w porach, wyszło pyszne, soczyste i aromatyczne
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Składniki
1. mięso pokroić w dość grube plastry, podsmażyć na rumiano na oleju, przełożyć do rondla, dodać suszone warzywa i łyżkę sosu sojowego, podlać niewielką ilością gorącej wody, dusić na małym ogniu, 2. czosnek posiekać, podsmażyć, dodać pokrojonego pora, dusić chwilę, dodać do mięsa, dusić do miękkości, doprawić do smaku solą i pieprzem, najlepsze z gotowanymi ziemniakami smacznego