Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, aromatyczne danie. Moja córka spałaszowała obiad błyskawicznie. Polecam.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 177
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 594
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1557
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 177
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 594
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1557
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. W czasie gdy on się gotuje, obrać i pokroić pieczarki, cebulę i czosnek. Obgotować przez pięć minut różyczki brokuła. Następnie je zmiażdżyć widelcem. Cebulę, pieczarki i czosnek zeszklić na kilku łyżkach oleju. Dodać uduszonego brokuła i jeszcze chwilę dusić. Na talerze nałożyć najpierw makaron penne. Na niego zawartość patelni. Na wierzch pokrojone suszone pomidory i natka pietruszki. Całość można polać jeszcze aromatyzowaną oliwą ze słoiczka z suszonymi pomidorami.