Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szpinakowe naleśniki z mięsem i warzywami"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 145
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 43
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 99
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 145
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 43
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 99
Składniki
Szpinak rozmroź, przypraw, wymieszaj. Mleko, mąkę, jajka, olej i sól dokładnie wymieszaj mikserem, dodaj szpinak, wymieszaj. Smaż placki.
2. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij. Dodaj mięso, smaż 15 minut. Na drugiej patelni podsmaż pokrojoną cukinię i paprykę. Dodaj do mięsa, wymieszaj, przypraw. Naleśniki nadziewaj farszem, posyp natką.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień