Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle ze szpinakiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 69
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 69
Składniki
Szpinak podsmażam na maśle, doprawiam do smaku solą, pieprzem i ząbkiem czosnku. Bułkę moczę w wodzie, a następnie odciskam.
Cebulę drobno siekam, a czosnek przeciskam przez praskę.
Do mięsa dodaję ostudzony szpinak, jajko, bułkę, cebulę, czosnek i przyprawy.
Całość dokładnie mieszam. Formuję kulki, spłaszczam je i panieruję w bułce tartej. Smażę na tłuszczu z obu stron.
30 min
Porcja 410 kcal
Koszt porcji ok. 3,50 zł
Przepis na 3 porcjeŹródło: Kobieta i życie