Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowe sznycle. Przepis pochodzi z 408. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 127
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 28
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 127
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 28
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę i zrumienić na mocno rozgrzanym maśle. Przełożyć do mięsa. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Przyprawić tymiankiem, solą oraz pieprzem. Wyrobić.
Uformować zgrabne kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej. Tępą stroną noża zrobić kratkę. Usmażyć z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu.