Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Składniki
Rozmrożone filety rybne miksujemy blenderem, a następnie dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, jajo,koperek, pietruszkę, bułkę tartą, sól i pieprz.
Wszystko jeszcze raz dokładnie miksujemy.
Z dobrze wyrobionej masy formujemy zgrabne, okrągłe sznycelki.
Panierujemy z obu stron w tartej bułce.
Smażymy na dobrze rozgrzanym tłuszczu, rumieniąc z obu stron. Smacznego !!!
;-D
;-)))