Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycelki drobiowe z serem"
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 21
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85394
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 141
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 175
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 580
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 21
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85394
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 141
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 175
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 580
Składniki
Mięso opłucz, rozetnij na 4 płaty. Lekko je rozbij, a potem przypraw. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki, smaż je na maśle, aż odparuje cały płyn. Oprósz solą i pieprzem.
Jajko roztrzep z mlekiem. Mięso oprósz mąką, potem zanurz w jajku i obtocz w tartej bułce. Kotlety usmaż na oleju. Następnie przełóż do brytfanny.
Na każdym sznyclu połóż po porcji pieczarek. Przykryj je paskami żółtego sera. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200°C. Zapiekaj kilka minut – do momentu stopienia się sera. Udekoruj według uznania.
30 min; Porcja: 380 kcal Cena porcji: 2,90 zł;Źródło: Naj