Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na smaczny, a zarazem efektowny obiad? :) Tak przygotowane kotleciki na pewno zachwycą domowników.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 178
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 178
Składniki
Jajka przepiórcze ugotować na twardo. Czosnek posiekać i wymieszać z mięsem, z 3 łyżkami bułki tartej, przyprawami, musztardą, jajkiem kurzym i dokładnie wymieszać. Jajka przepiórcze obrać, okleić mięsną masą.
Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i na końcu w bułce tartej.
Olej rozgrzać do 180 stopni, smażyć jajeczka na złoty kolor.