Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa salatka z czerwonej fasoli- swietny pomysl na kolacje lub sniadanie, polecam!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Fasole odsaczyc z zalewy na sicie i przelac zimna woda. Jajka, ogorki i jablko pokroic w kostke, cebule i natke pietruszki posiekac.
Jogurt wymieszac z musztarda, dodac sol i pieprz (ilosc zalezy od tego, jak ostra jest musztarda). Wymieszac fasole, wystudzony groszek, jajka, ogorki, jablko, cebule i natke pietruszki, wymieszac. Dodac jogurt wymieszany z musztarda, delikatnie wymieszac. Odstawic do lodowki na 2- 3 godziny, aby smaki sie "przeszly".