Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 68
Składniki
Gotujemy wywar z warzyw ,marchew starta na jarzyniowce ,ziemniaki pokrojone w kostke.
Z mąki i wody robimy kluseczki wrzucamy gdy warzywa sie ugotuja.
Boczek i cebule przesmazamy na patelni.Razem z tluszczem wrzucamy do zupy.
Kapuste kwaszona kladziemy na talerz zalewamy goraca zupa ;)SMACZNEGO Mozna rowniez dodac swojska kielbase;)