Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa surówka:) Pasuje do obiadu jak i jedzona samodzielnie.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Rzepę umyć,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Posolić i odstawić na ok 30 min.Jeśli zbierze się dużo soku to jego nadmiar odcisnąć.
Jabłko utrzeć na grubych oczkach i dodać do rzepy.Jogurt połączyć z miodem i dodać do surówki,wymieszać przyprawiając pieprzem.
(Do surówki można też dodać parę sparzonych rodzynek)