Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka. Nazwę wymyśliła Ciocia, zachwycając się kolorem kapusty. :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić i wygnieść.
Jabłko i marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Dodać do kapusty.
Z majonezu, śmietany, chrzanu, cukru i pieprzu przygotować sos. Dodać go do kapusty, jabłek i marchewki - dokładnie wymieszać.
Pozostawić na chwilkę do przegryzienia. Smacznego. :)