Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Pokroic mieso na steki, nastepnie rozbic na grubosc 1 cm.Rozgrzac na patelni olej i dodac czosnek ,obsmazyc mieso do momentu ,az uzyska brazowy kolor.Dodac pokrojona wczesniej cebule oraz pieprz,sol i curry do smaku.Dusic przez godz.(nalezy pilnowac,aby sos nie wyparowal).Pokroic zielona papryke w paski i podsmazyc na osobnej patelni na malej ilosci tluszczu wraz z pozostala druga pokrojona cebula,.Podsmazone warzywa nalezy dodac do uduszonego miesa .Wrzuc pokrojone grzyby i dus wszystko jeszcze przez 20 min.