Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie i pyszne danie
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 79
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1727
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 79
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1727
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Składniki
Gotujemy makaron wedłóg przepisu na opakowaniu.Na patelni rozgrzewamy oliwę.Do oliwy dodajemy drobno pokrojony czosnek i papryczkę chili.smażymy chwilę.Siekamy natkę i dodajemy do czosnku.Następnie wyłączamy ogień i dodajemy tuńczyka i mieszamy.Po ugotowaniu makaronu,odcedzamy go i wkładamy do miski,następnie mieszamy makaron z tuńczykiem z patelni. palce lizać-SMACZNEGO.