Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny makaronik w sosie pomidorowym z tuńczykiem
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 898
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 898
Składniki
Makaron ugotować al dente. Cebule i czosnek drobno posiekać i podsmażyć na oliwie. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w małą kostkę, dodać do cebuli razem z pomidorami z puszki, smażyć około 15 minut. Pod koniec doprawić solą, pieprzem i ziołami. Podawać z ugotowanym makaronem posypanym startym żółtym serem oraz tuńczykiem.