Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla lubiących potrawy z makaronem, spaghetti z sosem pieczarkowym i kiełbasą czosnkową ze słoiczka. Do przygotowania sosu użyłam wcześniej zrobionego sosu z pieczarek i warzyw, oraz kiełbasy czosnkowej ze słoiczka, również domowego wyrobu.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 750
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6497
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1126
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 750
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6497
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1126
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy z pokrojoną w kostkę kiełbasą czosnkową ze słoiczka. Sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i zabielić śmietaną.
Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem. Smacznego :)