Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski spaghetti z serem, pieprzem i rukolą.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Makaron wkładamy do gotującej się i posolonej wody. Gotujemy do miękkości.
Do rozgrzanej na patelni oliwie z oliwek wkręcamy sporą ilość pieprzu, dodajemy czosnek i chwilę podsmażamy. W międzyczasie myjemy rukolę. Gdy makaron się zagotuje (al dente), przerzucamy go na patelnię z oliwą. Dodajemy starty ser żółty, rukolę i mieszamy. Gotowe.