Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla lubiących makarony z różnymi sosami.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6514
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6514
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, według przepisu na opakowaniu. W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy. Sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i doprawić pieprzem, żeby był troszkę pikantny. Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem, udekorowane gałązką zielonej bazylii. Przepis na sos znajduje się TU na męża blogu: http://czarymarygotujecezary.blogspot.com/2016/09/sos-pieczarkowy-z-warzywami-na-gesto.html Smacznego!!!