Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z mieloną wołowiną w sosie pomidorowym.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
1. Makaron spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu. 2. Pokrojoną drobno cebulę podsmażyć na oleju, po czym dodać mięso mielone. Mięso dokładnie rozdrobnić w czasie smażenia. 3. Gdy mięso będzie dokładnie podsmażone na brązowy kolor, łyżką zlać nadmiar tłuszczu z patelni. Następnie doprawić solą, pieprzem, odrobiną cukru i przyprawami. Dodać kukurydzę i chwilę poddusić pod przykrywką. 4. Do całości dodać passatę, wymieszać i dusić około 5 minut, aż sos zgęstnieje. 5. Sosem polać makaron i posypać natką pietruszki.