Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne. Doskonałe na kolację dla dwojga lub na szybki obiad dla zabieganych!
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Łososia pokroić w drobną kostkę. (najlepszy jest łosoś wędzony norweski w opakowaniu)
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. W tym czasie na łyżce oliwy podsmażyć cebulę, Jak się zeszkli dodać łososia. Chwilkę przemieszać i dodać kostkę rosołową, znów chwilę przemieszać i dodać śmietanę. Dusić na małym ogniu pod przykryciem, aż makaron się ugotuje. (łososia nie można długo smażyć bo bardzo stwardnieje)
Ugotowany makaron nałożyć na talerze i polać sosem. Można posypać koperkiem! SMACZNEGO!