Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak i aromat na obiad.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1673
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 60
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1673
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Oliwki odsączyć, pokroić na połówki i przysmażyć z posiekaną cebulą, czosnkiem, natką pietruszki (ilość pietruszki według uznania)przyprawić do smaku. Dodać pomidory z puszki, wymieszać i chwilę jeszcze poddusić na wolnym ogniu, w razie potrzeby doprawić do smaku. Na talerze wyłożyć makaron, polać sosem i podawać (można też lekko posypać startym żółtym serem).