Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne, trafne połączenie kuchni polskiej i włoskiej. Delikatny smak botwiny, otulony włoskimi smakami <3
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy. Botwinę myjemy (bez buraków), osuszamy i kroimy. Czosnek siekamy. Orzechy prażymy na suchej patelni. Botwinę, ser, czosnek, orzechy, liście majeranku, oliwę, przekładamy do blendera, miksujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do makaronu dodajemy pesto i dokładnie mieszamy. Podajemy ze startym parmezanem.