Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W lodówce miałam pół dyni hokkaido i filet z indyka. Do tego cebula, ziemniaki i makaron. Na zapiekankę nie było czasu, padło na makaron. I powstało szybkie i całkiem smaczne danie.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2042
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7235
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 176
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2042
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7235
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 176
Składniki
Mięso z indyka przyprawić solą i pieprzem, usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Odstawić.
Dynię pokroić w kostkę, cebulę obrać i drobno pokroić. Dusić razem ok. 10 minut.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odlać 2 łyżki wody do miski, odcedzić makaron. Do wody dodać creme fraiche i dobrze wymieszać. Wlać do dyni i dusić razem przez chwilę, Dodać mięso i makaron. Całość wymieszać. Smacznego :)