Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat spaghetti, szukałam odmiany od standardowego przepisu i powstało oto coś takiego ;-)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 72
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 72
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Składniki
Ugotuj makaron według instrukcji na opakowaniu. Na patelni rozgrzej oliwę, wrzuć pokrojoną drobno cebulę i marchewkę i smaż przez kilka minut. Dodaj posiekany czosnek i smaż przez ok. pół minuty. Pokrój grzyby na małe kawałki i dodaj je razem z pokruszonym tofu na patelnię, dopraw solą i pieprzem. Smaż przez kilka minut. Dodaj przecier, cukier, suszoną i świeżą bazylię oraz suszone oregano, wlej wodę. Dokładnie wymieszaj i gotuj przez ok. 10 minut. Dodaj pokrojonego pomidora i mieszaj do połączenia się składników. Podawaj na makaronie, udekoruj świeżą bazylią i parmezanem. Smacznego :)