Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1224
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1222
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 771
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1224
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 51
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1222
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 771
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Składniki
makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.boczek smazymy na oleju az bedzie chrupiący wlewamy pól opakowania smietany na ta patelnie co sie boczek smazyl mieszamy resztę smietany mieszmy w miseczce z 2 zółtkami i parmezanem odstawiamy patelnie i chwilę studzimy smietane z boczkiem wlewamy drugą czesc smietany z zółtkami i serem stawiam na nie duzy gaz i podgrzewając mieszamy a zsos zgętnieje wciskamy ząbek czosnku sypiemy sól i pieprz oraz natkę i rozmaryn kilka szt.wrzucamy makaron do sosu i mieszamy razem mozna po wierzchu posypac serem.