Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sos z natki pietruszki"
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 169
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 231
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 97
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 2424
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 169
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 231
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 97
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 2424
Składniki
Czas: 15 min. 1 porcja = 150 kcal.
Natkę pietruszki umyj i wysusz, przebierz liście i usuń grube łodygi.
Razem z oliwą z oliwek i czosnkiem zmiksuj do uzyskania w miarę gładkiej konsystencji.
Dodaj do smaku łyżkę octu, szczyptę soli i pieprzu.
Do miksowanych składników możesz opcjonalnie dodać papryczkę chilli lub świeże oregano.Źródło: Kurier TV