Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Soczyste kofty z ziołami"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
Cebulę zrumień na maśle, odstaw do ostygnięcia. Mięso przełóż do miski i połącz z jajkiem. Dodaj odciśniętą bułkę, cebulę, czosnek, miętę, skórkę cytrynową i przyprawy. Porcje mięsa wielkości kotleta owijaj wokół wcześniej namoczonych patyczków, tak aby powstały wałeczki. Grilluj je ok. 10–15 minut ze wszystkich stron do zrumienienia.
• 25 minut • dla 4 osób • cena 21 złŹródło: Show