Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo zdrowe danie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Łososia obsuszyć i posypać solą i pieprzem najlepiej świeżo mielonym. Na patelni grillowej roztopić 2 łyżki masła i smażyć łososia z dwóch stron.
W garnku roztopić łyżkę masła dodać przeciśnięty przez praskę czosnek,następnie ser pleśniowy i żółty ser zalać śmietaną,doprawić do smaku solą i pieprzem.Podusić na małym ogniu parę minut.
Makaron odcedzić i wymieszać z serowym sosem.
Podajemy na ciepło,łososia skrapiamy obficie cytryną i danie gotowe. Smacznego!!!