Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony filet z dorsza podany z ziemniakami i mizerią z ogórków.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Filet z dorsza solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i mizerią z ogórków. Smacznego !!!