Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smażone roladki z indyka"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 297
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 297
Składniki
Plastry indyka umyj, osusz i lekko rozbij drewnianym tłuczkiem.
Każdy kotlet posmaruj ketchupem. Posyp ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Połóż po 3 kolby kukurydzy, zwiń ciasno w ruloniki i zepnij wykałaczkami.
Tak przygotowane roladki umieść na patelni na mocno rozgrzanym oleju. Podsmaż krótko z każdej strony. Zdejmij, gdy lekko się przyrumienią.
Gotową potrawę podawaj z ryżem ugotowanym z kurkumą, pokrojonymi pomidorami i sałatą.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax