Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne polskie danie
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 49
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 100
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 49
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 100
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Cebulę posiekaj i podsmaż na oleju.
Mięso wyrób z jajkiem, cebulą i bułką. Dopraw sosem sojowym.
Uformuj kotleciki, obtocz w tartej bułce i smaż na oleju rzepakowym.
Przygotuj mizerię. Ogórki pokrój w plasterki i połącz ze śmietaną, wymieszaną z cytryną, odrobiną soli i cukru, posyp koperkiem. Kotlety serwuj z ziemniakami oraz mizerią. Smacznego!