Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka, która smakuje zarówno sama jak i jako dodatek do potraw z grilla czy codziennych obiadów:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Kroimy ser w kostkę.
Następnie cebulę w pół talarki, rozdrabniamy ją na pojedyncze paseczki.
Pomidorki kroimy na połówki lub ćwiartki.
Przygotowujemy sos zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
Mieszamy delikatnie wszystkie składniki i polewamy sosem na 15 min przed podaniem.
Opcjonalnie do sałatki można dodać świeżego ogórka:) Smacznego