Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycel - Kotlet z niską zawartością kalorii
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 73
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 89
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 253
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 73
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 89
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 253
Składniki
1. Ryż gotuj przez 25 min w mocno osolonej wodzie. 2. Odlej wodę i pozostaw ryż pod przykryciem na 10 min 3. Posiekaj drobno cebulę i morele 4. Mięso pokrój na cienkie plastry i obsmaż z 2 stron na patelni treflowej. 5. Dodaj do mięsa cebulę i smaż aż cebula się zeszkli. 6. Dodaj do mięsa wino, bulion, morele i duś przez 10 min pod przykryciem 7. Podawaj z ryżem i sosem. Smacznego !
Sos ze śmietanki : 1. Połącz śmietankę, otręby, curry, sól, pieprz, sok z cytryny