Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do obiadów na gorące dni
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Ogórek obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki, wlewamy śmietanę i mleko (konsystencja zależy od tego jak lubimy), odrobinę solimy pieprzymy, dodajemy cukier i przyprawę do mizerii, wszystko dokładnie mieszamy, wstawiamy do lodówki na pół godzinki, bo mizeria najlepsza jest na zimno.