Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ślimaczki z boczkiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 59
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2094
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 59
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2094
Składniki
Ciasto rozwiń. Pozostaw je w pokojowej temperaturze ok. 20 minut, aby rozmarzło. Boczek pokrój w kosteczkę. Paprykę oczyść, pokrój na drobne kawałeczki. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj. Pokrojone wymieszaj oraz przypraw solą, pieprzem i ziołami.
Płaty ciasta posyp nadzieniem. Zwiń. Pokrój w plasterki. Ślimaczki ułóż na blasze przykrytej pergaminem. Posyp solą (najlepiej morską). Piecz 20 minut w temperaturze 220 st.Źródło: Tina