Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1626
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1626
Składniki
Śledzie opłukać, pokroić w paski ok 1,5 do 2 cm, odstawić. Cebule pokroić włożyć do garnka dołożyć resztę składników(oprócz śledzi). Gotować do zeszklenia cebuli(ok 15min), następnie dorzucić śledzie i gotować jeszcze pięć minut.
Gorące wkładać do suchych słoików odwracać do góry dnem. Po wystudzeniu przechowywać w lodówce. Można jeść zaraz po wystygnięciu. Smacznego