Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niezwykle smaczne danie na świąteczny stół. Najlepszy zdrowy przepis na solone śledzie. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Solone śledzie namoczyć przez 12 godzin.
Do miski dodajemy miód, majonez, kurkumę i oba rodzaje musztardy. Dorzucamy pokrojoną drobno cebulę i koperek. Mieszamy.
Namoczone śledzie kroimy na mniejsze kawałki. Dodajemy do przygotowanego wcześniej sosu. Gotowe danie wkładamy do lodówki na godzinę. Smacznego!