Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie na upalny dzień, szybkie w wykonaniu.
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1339
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 124
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 61
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1339
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 124
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 61
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie do ich miękkości. Odlewamy, posypujemy drobno pokrojonym koprem i natką pietruszki. Delikatnie podrzucając przewracamy ziemniaki w garnku. Układamy na talerz płaty śledzia z cebulką, obok ziemniaki. Obok ziemniaków robimy dekorację, kwiatka z rzodkiewki i ogórka. Śledzia polewamy gęstą śmietaną i posypujemy drobno pokrojoną rzodkiewką.
Smacznego :)